Jonna Aaltosen valmennusta ja ratsutusta

Jonna Aaltonen

Olen kouluttautunut alalle Ypäjällä, josta valmistuin hevosenhoitajaksi suoraan peruskoulun jälkeen vuonna 1997. Sen jälkeen jatkoin remonttiratsastaja linjalle, jonka jälkeen suuntasin Hollantiin töihin ja valmentautumaan Anky Van Grunsvenin luokse. Suomessa olen työskennellyt mm. Kiki Nybergillä, Tanja Ylikoskella ja Equstomissa. Kävin Ypäjällä myös ratsastuksenohjaaja linjan ja olen  liiton hyväksymä kouluratsastuksen lajivalmentaja, sekä koulutuomari. Oman hevosalan yrityksen olen perustanut vuonna 2002.

Olen kouluttanut ja kilpaillut menestyksekkäästi useilla eri hevosilla Intermediare I tasolle asti. Valmentajinani ovat toimineet Kiki Nyberg, Jenny Eriksson, Nipsu Porthan-Broddel, sekä Janne Bergh.

Valmennuksissa ja ratsutuksissa minulle on tärkeää huomioida asiakkaat yksilöinä ja tehdä tavoitteet sen mukaisesti. Edetä systemaattisesti kunkin omia tavotteita kohti. Ehdottoman tärkeänä pidän hyvää perusratsastusta ja hevosten rehellistä työskentelyä. Oikotietä onneen ei ole ja vain terveenä hevonen voi antaa parhaansa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tervetuloa tutustumaan toimintaani Erkylän Kartanon tallille!

Jonna Aaltonen 050 354 0884 tai jonna.aaltonen79@gmail.com

Valmennus-ja ratsutushinnasto 2020:

45-60 min.  50€
30 min. 30€
Ratsutus 50€
Ratsutuspaketit sovittavissa erikseen. Hinnat sisältävät alv 24%.

Katso tästä kuvia Jonnasta: