Henkilökunta

 

Sanna Alaraatikka

”Olen Sanna Alaraatikka, valmistunut Harjun oppimiskeskusksesta 2007 ratsastuksen ohjaajaksi ja ylioppilaaksi. Valmistumiseni jälkeen työskentelin mm Leppävaaran ratsastuskoululla opettajana ja Erkylän tallilla aloitin tallimestarina syksyllä 2011. Tallitöiden ohessa myös ratsastan, valmennan ja kilpailen kouluratsastuksen parissa.”

 


 

Mia HärkönenMia Härkönen

”Hei! Olen Mia Härkönen, hevosalan ammattilainen Hyvinkäältä. Ratsastuksen aloitin 5-vuotiaana, ja siitä lähtien hevoset ovat kuuluneet lähes jokapäiväiseen elämääni. Hevosalalla työskentelyn aloitin jo teini-iässä tekemällä satunnaisia viikonloppuvuoroja, ja vakituisena hevosenhoitajana aloitin vuonna 2006 paikallisella ratsastuskoululla. Töiden ohella opiskelin ratsastuksenohjaajaksi Harjun oppimiskeskuksessa, josta valmistuin vuonna 2009, ja sen jälkeen tallitöiden lisäksi ohjasin myös ratsastuskoulun tunteja.
Olen työskennellyt myös ulkomailla, lyhyen pätkän South Carolinassa USA:ssa hevosenhoitajana oppia hakemassa, sekä 2,5 vuotta Tanskassa kisagroomina Mikaela Fabricius-Bjerrellä. Ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen työskentelin hevosenhoitajana Kangasalla useamman vuoden, ja Erkylässä aloitin tallimestarina Lokakuussa 2020. Hevosten hoito ja hyvinvointi on minulle erityisen tärkeää, ja pyrin joka päivä hoitamaan hevoset parhaalla mahdollisella tavalla.”