Henkilökunta

 

Sanna Alaraatikka

Sanna Alaraatikka

”Hei, olen Sanna Alaraatikka, 26-vuotias lähtöjään Lappeenrantalainen mutta aikuisikäni Hyvinkäällä asunut hevosalan ammattiosaaja.
Hevoset ovat kuuluneet elämääni pikkutytöstä saakka ja talliympäristö toimi kasvualueena läpi nuoruuden. Hevosalalle valmistuin Harjun oppimiskeskuksesta vuonna -07, ja Erkylässä aloitin työt marraskuussa 2011 hevostenhoitajana ja myöhemmin tallimestarina.
Tallitöiden ohella opin ja toteutan ammattiani kouluratsastuksen parissa. Pitkäjänteinen ratsastus, sekä kilpaurheilu ovat suuri intohimoni, jota minulla on onnekseni tällä hetkellä mahdollisuus toteuttaa niin oman hevoseni, kuin muidenkin ratsutettavieni parissa. Otan mielelläni ratsutettavaksi tallin asiakkaiden hevosia.”

 


 

Marja Mäkelä

Marja Mäkelä

”Työskentelen Erkylän tallilla tuuraus- ja viikonlopputyöntekijänä.
Valmistuin Ypäjän hevosopistosta ratsastuksenohjaajaksi syksyllä 2014. Työkokemusta minulla on kertynyt useilta eri talleilta, mm. työssäoppimiset suoritin Vaahteramäen ratsastuskoululla ja Kyra Kyrklundilla Englannissa.
Ensimmäiset hevoskontaktini olivat nimenomaan Erkylän tallilla, kun alle kouluikäisenä muutaman kerran vierailimme täällä päivähoitoryhmämme kanssa. Palasin tänne syksyllä 2011, kun kuulin perhetutun kautta avoimesta työpaikasta ja työskentelinkin viimeisen lukiovuoteni ohella viikonlopputyöntekijänä ennen kuin lähdin Ypäjälle opiskelemaan. Nyt olen palannut tallin kalustoon ja pyrin palvelemaan asiakkaita parhaani mukaan.
Olen erityisen kiinnostunut hevosten terveydestä ja hyvinvoinnista, ja tavoitteenani onkin kehittyä ratsastajana ja hevosenhoitajana, toimien hevosalan rautaisena ammattilaisena. Mottoni on, ettei kukaan ole koskaan valmis, vaan aina on varaa kehittyä ja tehdä asiat paremmin!